Advent …

Det blev inga bilder upplagda – vi har för lite megabytes kvar så jag spar för att det skall räcka tills i morgon kväll kl 00.00. Det går fortfarande inte ladda upp fler. Felet har nu varat i snart ett år. Vi kommer antagligen att få bekymmer i jul – slutet på månaden och så mycket som vi vill lyssna på.

Kompisen mår mycket bättre av den kur hon genomgår – dvs defragmentering den tid som hon är vaken. Stor skillnad i hastighet mot för två veckor sedan. Men hon behöver inte behålla någonting själv av det hon matas med – allt slussas över i en påse på magen. Nu är nödvändigheter på G, så i slutet på veckan skall hon tömmas på allt och sedan hoppas vi att hennes matte klarar av att återställa. En del av problemen hör kanske ihop att det var hon som matade första gången … Vem vet?

Nu är i stort sett alla sidor till tidningen klara. Nu skall dessa sidor sättas ihop till ett dokument. Där slutade min kurs, vi får se hur det går. Jag har försökt idag och är ganska klurig, men ibland tar Words formatering kommandot och jag måste börja om från början och då hjälper det inte att kopiera. Därför ser jag till att jag har intakta kopior på allt. Vilket gör att nu är det ”mycké” – så många mappar och dokument och jag måste ju döpa om dem varje gång. Det går jättebra de första gångerna, men …

Jag är i alla fall optimist, brukar jag vara – men det kan ta tid. Det har inte blivit så många timmars sömn de sista veckorna. Törs inte tala om för dottern hur lite – men det skall jag ta igen – snart … 😉

Igår dukade vi fram advent. Det brukar jag normalt göra på fredagen – och definitivt i Sverige. Det är ju så fantastiskt mysigt med det mjuka ljuset från julstjärnorna och ljusstakarna. Men här är dagljuset så oerhört ljust, så det är så lätt att glömma. Men när det är mörkt är det ingen skillnad. Igår kom de i alla fall på plats och det blev en liten stund då vi lyssnade på en adventsskiva. Lite rumphugget blev det då stereon står i arbetsrummet sedan vi köpte ny större TV. Vi måste fixa en avställningsplats för den innan jul.

Nu skall jag ta kväll från tidningen och köra en patiens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *