Två dagar i världens ände, Trosa …

Vilken sommar vi haft, maken och jag. Så mycket vi varit med om. Visserligen har jag dåligt samvete för allt som borde ha fixats på tomten och sommarhuset – men … Så härligt vi haft med med underbart väder (kanske ibland för varmt och torrt för trädgården) – kanske även för oss. Men, vi har haft så stort utbyte av barnbarn, barn, släkt och vänner. Barnbarnen som bor i CA var här alldeles för kort tid, men så kärt att få träffa dem … Nu umgås vi återigen via Skype – Tack o lov för den nya tekniken.
Sommaren i Sverige är fantastisk – och – optimistisk … Allt skall ske under dessa få månader, vilket naturligtvis inte fungerar. Men genom att pussla och trixa så har vi lyckats med att få träffa de flesta av våra vänner. Det mesta pusslandet har de fått stå för då vi ju inte har något arbete i som finns med i bilden. När vi ses så är det så kärt och roligt – vi kan skatta oss lyckliga att vi har så många härliga vänner. I år har det dessutom tillkommit några nya från SA.
I helgen besökte vi två av våra äldsta vänner på deras sommarboende i Trosa. (Vi var på väg att köpa granntomten för några år sedan … jag ångrar mig lite) Vi tog en promenad på stan och då stöter vi ihop med en Swea med sin man… De hade varit hos oss några dagar tidigare på vår ö, då vi hade några trevliga timmar tillsammans. Nu blev det ett glatt återseende och vi blev bjudna på en drink på Hotell Boman, där de bodde. Våra vänner från Trosa bjöd in till lunch nästa dag.
Det blev en glad dag med massor av god mat – för mycket – vi blev så bortskämda, ja i dagarna två …
Tack för två unerbara dagar Hans och Gunn!!
Har tydligen haft kameran till hands vid några tillfällen …
Så här torrt var det innan regnet ...
Så här torrt var det innan regnet ...
Dessa trivdes i alla fall, förmodar att det skall bli nässelfjärilar ...
Trevligt besök med god mat hos två nya vänner på Djurö ...
På stranden till en jättegryta, som är en lämning efter inlandsisen i Hälsingeskogarna ...
Här rensar vi "löger" ...
Bubbel och jordgubbar är aldrig fel ...
"De ent' kloka, de äter det här ..."
Här firas det 10-årig bröllopsdag ...
Här firas det 10-årig bröllopsdag ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *