Skruttigt…

Skruttigt, det är vad man kan kalla mitt liv just nu, eller mej. Om jag rör mej det minsta så får jag hostattacker, om jag pratar för mycket – samma sak. Det är nog bara maken som uppskattar det sista, det första är till nackdel för honom. Allt jag inte kan göra får han göra. Han har blivit ganska duktig vid det här laget, och jag har ju hållit på så här i två veckor nu. Känner att jag är ganska trött på det och återtar gärna några sysslor bara jag slipper dessa ”attacker”. Vi kanske kan dela lika när jag blivit frisk.

Det är faktiskt inte helt fel att bli serverad middag, men tänk vad underbart om jag slapp sitta och hosta hela tiden. Ja, jag tror att jag skall ändra lite på ordningen när det blir ordning igen. Maken skall helt klart få större ansvar i hushållet, men han vet inte om det än.

Idag har det varit blandat väder, sol i morse, mulet och kyliga vindar på dagen och sedan full sol igen, men kyliga vindar. Maken var och gjorde dagsverke på fastlandet. Vi har fått nyabryggor på fastlandet, ja, fått o fått, det blev ganska dyrt för varje hushåll. Men man har tydligen sparat in på lite arbete, det skulle vi göra själva för att spara pengar. Själv stannade jag hemma, men helt sysslolös var jag inte. Jag fick igång tvättmaskinen efter vintern och körde två tvätter. Känner mej mycket möjd.

img_8919.jpg

Vi väntar med spänning på körsbärsblommorna…

img_8922.jpg

Vi har faktiskt annat än gult i trädgården, dessa Bergenior har vi inte sett blomma på flera år – Rådjuren har hunnit före, men inte i år…

img_8925.jpg

Maken kommer tillbaka efter sitt arbetspass med bryggorna…

2 reaktioner på ”Skruttigt…”

  1. Ja, det var väldigt vad bacillerna var elaka mot dig!! Tack i alla fall för Spöket Laban som idag blev återförenad med sin glada ägare! Framtida regel = res aldrig utan Spöket Laban…

  2. Nä… Kanske en ”nappklämma” skulle vara en bra idé, så han hänger med menar jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *