Sista dagen i mars …

Morgonfika på egen veranda ...
Morgonfika på egen veranda ...

Vi vaknade till en solig morgon och det blev te på vår veranda innan vi gick till frukosten. Det är härligt med frukostar på hotell, man bara plockar åt sig och beställer. Slipper stå i köket. De hade förberett en underbar fruktcoctail för oss och sedan bara fortsatte det.

Det blev en härlig stund vid poolen innan vi gav oss iväg tillbaka till Cape. Maken tog ett svalkande bad, jag fick nöja mig med att sitta i skuggan med en bra bok (glömde ta med baddräkt). Där var så tyst och så vackert med bergen i Tulbagh i bakgrunden. En helt underbar morgon och avslutning på en hektiskt tid …

Mars månad avslutades med en delikat middag hos en av våra vänner – sista kvällen med gänget. Nu börjar uppbrottet för den här säsongen, de flesta åker tillbaka till Europa de närmaste veckorna.

Tack Kicki o Anders för en trevlig kväll !!

På lite avstånd ...
På lite avstånd ...

img_7661

En reaktion på ”Sista dagen i mars …”

  1. Vad härligt ni har det i värmen och baden. Vi skall åka till fjällen idag men dotter och måg över påsken och lite in på nästa vecka också och det skall bli skönt men jag tror inte att vädret kommer att bli så bra som man önskar men man får väl göra det bästa av dagarna ändå. Ni är väl snart på hemväg misstänker jag och ni är så välkomna till Sverige så man kan få träffa er.
    Ha en GLAD PÅSK
    önskar vi från Alnö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *