Puh, vilken vecka …

Oj, vad jag är duktig … Jag har nu kommit en bra bit ner i min hög, jag har rensat bort ca 150 mail i inboxen – bara några hundra kvar … Jag har visserligen en lång lista på sådant som skall svaras på, kollas upp och arkiveras för efterkommande ”tjänstekvinna”.

Men idag är det fredag så strax före kl 13 gjorde jag mig i ordning och travade iväg mot den lilla restaurang där vi brukar träffas varje fredag och äta lunch – om vi har lust. Kl 13 satt jag på plats med ett glas vatten och tittade på allt som hände på gatan. Där händer ganska mycket och ingenting. Mina damer lät vänta på sig, och jag hade inget telefon nummer.

När klockan var halv två ringde jag till maken och bad honom göra mig sällskap till lunch – har var inte svårbedd. När jag stoppat ner telefonen i väskan igen så kom en av damerna. Hon hade suttit i trafiken, pga av en trafikolycka och hon hade inte mitt telefonnummer heller. Men det spelade ingen roll – det blev ett kärt möte och vi slog oss ner. De andra två hade bestämt sig för att göra annat.

Vi hann sitta en liten stund, så kom maken, och det blev en trevlig pratlunch, eftersom de känner varandra sedan tidigare. Tiden gick och så var klockan sent och hon hade totalt glömt bort sin chaufför/make. Han inbjöds att delta – vilket han gjorde och det var så roligt att se honom igen, så det gick ytterligare en timme.

Jag skickade iväg de sista mailen för dagen, då vi kom hem, sådana som behövde ”tänkas” på innan de gick iväg. Sedan blev det ett glas vin och lite nötter på balkongen, middag och en rulle.

Det är sent, men ganska tidigt i min värld, så jag skall gå ut en stund på balkongen och lyssna till fredagskvällen. Puh, nu är det fredag …

4 reaktioner på ”Puh, vilken vecka …”

  1. Hej på er. Här i Brunkänge är allt okej med stugorna. Hoppas allt är bra med er. Jag var på kyrkogården och satte ljus i går fem dygns ljus. Här plockar vi fortfarande trattisar Olle skall lägga nät i dag Hoppas det blir några firrar, Kram på er Ulla

  2. Låter så mysigt med ljus och att lägga nät. Ljus kan vi fixa, men det där med nät …
    Hoppas att ni fick några firrar …
    Kram till er båda !
    M

  3. Hallå, vill bara att du går in på din mail och kollar.
    S+KA är här, ska strax åka hem igen, vi har haft en underbar weekend.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *