I väntan på …

Nog blev det mindre i skåpen alltid, nu ligger det högar utanför istället  – jag blev inte klar idag. Maken flyttade sin hög från sängen till en stol igår kväll när han skulle lägga sig. Där ligger den än, själv gav han sig iväg ut på stan för att träffa en barndomsvän. Vad jag förstår så hade de trevligt. Det blev både öl, lunch och middag, där emellan vandrade de omkring på Södermalm och talade gamla minnen.

Själv drog jag ut en låda för att rensa, vilket jag också gjorde, men blev avbruten och allt blev kvar på sängen i högar, liksom den tomma lådan, sedan glömde jag den. Maken klagade när han skulle lägga sig ikväll, men jag låtsades inte höra. Kikade in för en stund sedan och han hade lyckats klämma ner sig bredvid.

Jag har också gått och väntat på UPS hela dagen idag, liksom hela dagen igår. De var visserligen här igår, men det hörde inte jag. Just då satt jag och drack en kopp kaffe och lyssnade på sommar, hittade lappen innanför dörren efter två timmar. Hur kan man inte höra en dörrklocka som inte är särskilt långt borta. Antagligen använde han den som sitter på själva dörren, (vi har två att välja på), men den borde låta tillräckligt – kanske dags för hörapparat. Idag tejpade jag över den. Den andra, som kan väcka döda, nåja, den sitter på dörrkarmen där ringklockor brukar sitta.

Men jag kunde inte koppla av, denna sändning har jag väntat på i flera veckor. När jag ringde så visade det sig att den gått tillbaka för att ingen öppnat. Tror jag det, vi har ju varit på ön, men nu har jag särskilt stannat i stan för detta. Och i morgon bitti åker vi ut igen. Jag ringde ett par gånger för att förvissa mig om att den var på väg, sista gången halv fem för den hade fortfarande inte kommit. Tio i fem kom han och ringde på den nya klockan. Inte en chans att man inte hör den, den låter dessutom som Mrs Buckets ringklocka i Skenet bedrar – en av mina favorit TVserier …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *