Tjejmiddag …

Det blåstse upp rejält igår och det höll i sig i morse. Det var mulet och man hade lovat regn, vilket det inte blev. Maken hade bestämt sig för att åka ut till ön, men först skulle bara … Detta bara tog många timmar och han kom inte iväg föränn på eftermiddagen. Då sken solen igen och det utlovade regnet skall tydligen komma imorgon istället. 

Jag jobbade vidare och har nu snart klarat av ytterligare ett dåligt samvete, några timmar kvar bara – när jag nu skall få tid med dem. I kväll tog jag mig egen tid och var inne hos grannen på middag. Vi var tre trevliga damer som hade det mysigt tillsammans och samtalsämnena tröt inte. Vi åt god mat och drack lite vin, men det blev inte så sent, det är arbetsdag i morgon för de andra. Och jag fick en stund att sitta här innan det är dags för sängen igen. 

Dottern från CA, som kommer på lördag morgon med barnbarnen, meddelade att den minste hade 40,1 i feber i går kväll – deras tid. Vad skall det bliva att detta. De reser redan på fredag från CA. Vi håller nu tummarna att han blir frisk och att de andra inte blir smittade.

Nu skall jag strax i säng, men först skall jag sätta mig framför TV:n och titta på Skenet bedrar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *