Nytt år …

img_2928.jpg

Nyårsafton i Sea Point …

Nyårsafton…!  Med risk för att upprepa mig, så tänker jag i alla fall skriva – vart tog detta år vägen. Känner mig lite som Povel Ramel då han upprepade att han hade karbonpapper i munnen. Men, är det inte lite så som livet är. Allt upprepas, men det upplevs som om hastigheten ökar ju längre fram i livet man kommer.

Vi hade en skön dag, lyssnade till Sveriges RAdio – vi var tvugna att ladda upp ny gig – så det gällde att utnyttja den. De är så fräcka här – att även om du laddar upp den samma dag, så klipper man på minuten, och du förlorar allt – spelar ingen roll att du har betalat.

Värmen kom tillbaka och vi försökte ha korsdrag i lägenheten, men det blev mest varmdrag. Vi var ute och handlade inför kvällens bitings, som två vänner skulle komma och avnjuta tillsammans med oss. Det varma vädret höll i sig och vi kunde sitta ute på balkongen ocn njuta. Vi hade så trevligt, så vi kunde ha missat tolvslaget – men tack o lov så började grannarna tjuta och båtarna satte igång sina mistlurar. Det är förbjudet med raketer här, men av de raketer som skjöts uppp i Waterfront så såg vi de som nådde upp över Signal Hill. Fartygen skickade upp nödraketer … tror inte det är tillåtet, men för oss var det trevligt.

Kvällen blev sen, men det var så skönt att bara vara och sitta och njuta på balkongen i 23 gradig värme…

2 reaktioner på ”Nytt år …”

  1. Det tackar vi för … Vem kunde tro det för ca hundra år sedan att vi skulle fira jul o nyår på olika kontinenter …

    Vi önskar er att det bästa för år 2009.
    Kram
    M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *