Kakafoni …

img_2075.jpg

Här det fortfarande ordning, tyst och lugnt …

Skall försöka komma ihåg bakåt vad jag gjorde. Tydligast kommer jag ihåg att jag knappt var vaken när jag steg upp. Blev hämtad och vi dukade upp ett bord. Kaos de första minuterna innan vi visste hur vi skulle duka. Men vi fick till det och så kom första busslasten. En liten grupp tack o lov, bara 12 stycken – men, ljudnivån …

Alla skulle registreras och prickas av. Först hos kassören – om de var skyldiga pengar eller skulle ha tillbaka – många fler än man skulle trott. En betalade in 10.000 för mycket … En känd dam från Stolckholm, men hon har gott om det så hon hade inget märkt. Sedan skulle de skulle de registreras hos mej och ha program om de skulle ut på en s.k. efterresa till Kruger Park eller Garden Route. En del visste inte vad de anmält sig på. Och slutligen skulle de få sin namnbricka och presentväska.

Allt detta hade gått alldeles galant om inte – det var ”alla på eng gång” – som gällde. Alla var trötta, askkgrå i ansiktet och ville bara sträcka ut sej på en säng, vi förstod dem så väl. Vi försökte styra upp det till nästa grupp anlände – den skulle vara tre gånger fler. Ljudnivån var tre gånger högre och röran … Då kommer den stora grupp som skulle komma en timme senare. Mitt i detta kaos så är det en stackare som fick migränanfall och måste ledas bort.

Sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer. Jo, vi tog med damerna till en restaurang i Waterfront och åt middag tillsammans med dem. Då visade det sej att en dam inte fått ut pengar på sitt kort. Hon hade försökt på flera ställen. Det var dessutom en man inkopplad, som tagit ut kortet ur automaten åt henne. Hon slet åt sej kortet och konstaterade att det var samma kort. Jag tyckte att hon skulle ringa kortbolaget och höra om någon tagit ut pengar. Det skulle jag ha gjort.

Men vi åkte hem, kommer inte ihåg hur. Tror inte det var taxi, utan att jag fick skjuts …

De först anlända repade sig efter lite dryck …
img_2078.jpg

Kommer ihåg att vi hade trevligt vid mitt bord …
img_2079.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *