Vår i CA …

Idag sken solen igen efter några dagars väder med dimma och regn till o från. Maken till o med solade lite på balkongen. Jag måste också sola lite innan vi åker hem. Nu har ju solen vänt norrut igen, så vi har sol långt in på balkongen, kanske blir det lite vändstekning imorgon till frukost. Vi får se, är inte längre någon soldyrkare. Jag älskar när solen skiner, men föredrar att sitta i skugga – och det skall vara varmt …

Jag gjorde synundersökning idag, det var helt nytt. Så många apparater… rena laboratoriet. Många år sedan jag behövde glasögon, och det behöver jag inte nu heller – på långt håll. På nära håll är jag hopplöst beroende, så det blir halvbågar … 😉 till halva priset mot Sverige.

Den här månaden har det bivit så lite lyssnat på Sveriges Radio, så vi har massor med megabyte kvar. Maken och jag bestämde oss för att titta på svensk TV. Vi valde Kungamördaren. Kanske tur att det gick så dåligt, vi hade mest ljud och stillbild. I vissa scener var jag glad för det – tror jag. Men det är ganska hopplöst när det buffrar och står stilla… En femtio minuters film kan ta 1½ timme.

Jag fick ett roligt samtal ikväll. Det var dotterdottern i Californien som ville berätta för mormor att nu blommade hennes träd – att det är vår…!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *