Förblir vid min post …

img_7857.jpg
Det här har jag inte tid med längre …

Idag kom jag inte längre än till datorn – igen … Jo, jag åt visst ute på balkongen i eftermiddags, eller om det var i kväll. Det var nog i kväll, för vi fick ingen lunch – det var ingen som fixade den.

Nu tror jag – återigen – att jag är klar med Sweas inbjudan och Anmälningsblankett. Där kom några ändringar idag, igen, fast jag trodde den var klar igår kväll efter jag rättat det som bestämdes på mötet. Förhoppningsvis så går den ut i morgon, eller allra senast nästa dag.

Imorgon skall det bli semlor, kombinerat med arbete med vår hemsida. Då skall vi några stycken åka till vår webbmoster. Jag och moster skall arbeta med hemsidan och de andra två skall bjuda oss på semlor och passa lilla bebisen, som gör att webbmoster inte har den tid med hemsidan som behövs just nu. Vi håller tummarna för att vi knäcker ”koden” och får in alla länkar osv.

Jag har trulat hela dagen och lyckats ganska bra, tycker jag – men min egen sida är mycket enklare. Jag har bara kommit halvvägs in i manualen, den stämmer inget vidare. Det står så bra att gör så och så, men man har glömt att tala om hur så är  – man bara talar om hur så är…

Jag har i allafall lyckats med att ladda upp bilder, läga allt i rutor, ändra storlek och stilar och bakgrundsfärg. Men så rätt vad det är så går det inte ta bort en bakgrundsfärg, eller centrera och fråga mej inte varför. Ibland hjälper det med att deleta allt och börja om på nytt – ibland spelar det ingen roll vad jag gör. Som vanligt alltså i min värld tillsammans med datorer …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *