Väntan …

Grabbarna hade tänkt sej att åka upp på berget i dag, men kabelvagnen var stäng pga av hårda vindar. Så de drog iväg till stan för en rundvandring istället. Väninnan och jag tog det lugnt och åkte in till stan lite senare. Vi skulle shoppa lite och sedan möta våra män för att äta lunch. Det var inte lätt att shoppa, alldeles för mycket att välja på och alldeles för mycket som föll i smaken, men plånboken …  Till slut så vandrade vi med våra välfyllda påsar till lunchrestaurangen, en libanesisk. God mat som vanligt.

Själv styrde jag kosan hemåt, det skulle komma en kille och hjälpa mej med installationen av vårt internet – som fortfarande inte fungerar. Han kom inte och han kom inte, jag ringde och han skulle komma, men han kom inte. De andra kom tillbaka från stan och väninnan var lite besviken på gubbarna, som inte hade haft tålamod att gå runt med henne på marknaden. Jag var besviken på att jag inte kunde gå runt med henne på marknaden för att jag åkte hem för en datasnubbe, som dessutom inte kom. Lite avslagna satt vi en stund och lyssnade på glad musik, så vi blev lite glada igen.

När vi så var glada igen, så åkte vi ner till Waterfront för en middag sista kvällen. Det var fullsatt överallt … vi blev lite överraskade, det är ju fortfarande lågsäsong. Men vi travade runt lite och hittade en indisk restaurang. Matsedeln var spännande, maten som vi beställde var jättegod – liksom vinet och utsikten över hamnen var fin. Mätta o belåtna kostade vi på oss en taxi hem, där väninnan och jag blev sittande på balkongen till sent. Sista kvällen, så tråkigt …

imgp1070.jpg

Mumsig libanesisk mat …

imgp1071.jpg

Marknaden …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *